Poezen

Zaterdag 26 februari 2022 was eindelijk de dag dat wij dit lieve Siberen meisje in ons huis mochten verwelkomen. Al veel eerder had ze een plekje in ons hart veroverd. Wij zijn Heidi Gurowitsch heel dankbaar dat zij dit mooie dametje aan ons heeft toevertrouwd. Binnen de groep ging het heel snel goed. Dit komt ook door haar lieve karakter.

Titel:

Roepnaam:

Naam:

Kleur:

Geboren op:

Vader:

Moeder:

Quadruple Grand Champion

Sascha

Sibirskywitsch Sabé

Black classic tabby/white

9 november 2021

Sibirskywitch Flash for Amber

Yuta Siberian Sapphire


Pasen 2019 is Tiggy geboren in Nederland bij haar fokker Saskia van Pinxteren. Wij zijn Saskia heel dankbaar dat ze dit lieve meisje aan ons heeft toevertrouwd. Eigenlijk waren wij niet op zoek naar een Sibeer maar soms komt er iets op je pad waar je geen nee tegen kan zeggen. Tiggy is ons doerakje. In de groep doet ze het heel goed en ze is nu een parmantig, eigenwijs dametje. Wij zijn erg blij met haar. Op haar eerste show bij de volwassenen werd ze al TICA Champion.

Titel:

Roepnaam:

Naam:

Kleur:

Geboren op:

Vader:

Moeder:

Champion

Tiggy

StuckOnYou Tiggy

Black spotted tabby/white

21 april 219

Anzhelika Midwinter Magic

Chalga Sladkoe Pyantnyshko


Zondag 5 augustus 2018 zijn wij naar Duitsland gegaan om een schattig kitten op te halen. Haar roepnaam is Wendy. Wij zijn haar fokker, Indira Schroerluecke uit Duitsland ontzettend dankbaar dat zij deze lieverd aan ons heeft toevertrouwd. Wendy is een eersteklas kletskous en een echte schat. Zij is een traditionele Ragdoll met traditionele lijnen.

Titel:

Roepnaam:

Naam:

Kleur:

Geboren op:

Vader:

Moeder:

Wendy

Indiradolls Wendy

Seal point

8 april 2018

SnugglingJoker Iowa

Indiradolls Rosita


Dierendag 2017 was voor ons wel een heel speciale dag.
Een lief, ondeugend en heel speels meisje kwam bij ons wonen. Haar roepnaam is Jane.
Wij zijn haar fokker, Julie Haworth uit Engeland ontzettend dankbaar dat zij deze schat aan ons heeft toevertrouwd. Jane is een traditionele Ragdoll met traditionele lijnen.

Titel:

Roepnaam:

Naam:

Kleur:

Geboren op:

Vader:

Moeder:

Jane

Dizzipaws Jane

Blue point

10 juni 2017

Dizzipaws Franklin

Amigamia Dizzi